mercedes logo                           

Platinum Sponsor

 

mercedes-sponsor

 

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG. Γενικός Διανομέας επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα καθώς και των λεωφορείων Mercedes-Benz και Setra. Η εταιρεία βρίσκεται στην Αθήνα, σε μια έκταση 40 εξαιρετικών οργανωμένων, λειτουργικών και φιλικών προς το περιβάλλον στρεμμάτων. Όλες οι λειτουργίες πωλήσεων και μάρκετινγκ για οχήματα επιβατικά και εμπορικά, καθώς και το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης φιλοξενούνται εκεί. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της εταιρείας. Πάντα πρωτοπόρος σε αυτά τα θέματα, η Mercedes-Benz Hellas ήταν η πρώτη εταιρεία στην αυτοκινητοβιομηχανία να εκδώσει Κοινωνική Ευθύνη Έκθεση για το 2013. Επιπλέον, η εταιρεία συμβάλλει με τα μεγάλα πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας με σημαντικές χορηγίες.

  • Oδηγούμενοι από το πνεύμα της Κοινωνικής Ευθύνης μας,ως Mercedes-Benz Ελλάς, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργήσει ως ένας καλός Εταιρικός πολίτης νοιαζόμαστε για τη χώρα μας και το μέλλον της και για τις νέες γενιές του σήμερα.
  • Στις σημερινές κοινωνικές και επιχειρηματικές προκλήσεις εντατικοποιεί τις προσπάθειες της Mercedes-Benz Hellas συμβάλλει στην δημιουργία για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους
    Η Mercedes-Benz, ο εφευρέτης του αυτοκινήτου, είναι περήφανη να υποστηρίξει νέες γενιές που θα αποτελέσουν αργότερα το βασικές αρχές της μελλοντικής κινητικότητα
  • Το Motorsport είναι στο DNA της Mercedes και με τη χορηγία της η ομάδα, η Mercedes-Benz Ελλάς σέβεται τη μεγάλη επίτευξη της Mercedes-AMG Petronas-F1 Team και του καταπληκτική κληρονομιά του Motorsport.
  • Mercedes-Benz αναμένει από την ομάδα Team Reset -νικήτρια ομάδα των Εθνικών Τελκών – για να περάσει όλες τις γνώσεις που αποκτήθηκαν σε μελλοντικούς συμμετέχοντες “F1 in schools”.

kotsobolos

Silver Sponsor

Η Ομάδα μας TEAM RESET, ευχαριστεί τους χορηγούς που βοηθούν ώστε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα.
Χάρη στους χορηγούς μας θα ταξιδέψουμε στη μακρινή Σιγκαπούρη και μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες θα μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας, δύναμης και δημιουργικότητας από τους νέους της Ελλάδας.
Ευχαριστούμε θερμά, συγκεκριμένα, την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για την πολύτιμη χορηγία της που ενισχύει την προσπαθειά μας.

 


Exa_Logo_nocorp_485-smooth

Gold Sponsor

Για την Exa Corporation

Το προγραμμα οπτικοποίησης και προσομοίωσης της Exa Corporation βοηθά τους σχεδιαστες και μηχανικούς να παράγουν καλύτερα οχήματα και εξοπλισμό. Καθώς εξελίσσεται ένα σχέδιο, η Exa προβλέπει με ακρίβεια την απόδοση του εν λόγω σχεδίου, παρέχοντας παράλληλα διορατικότητα για την μέγιστη απόδοση του προιόντος. Με την Exa μειώνεται η ανάγκη για δαπανηρά φυσικά προτότυπα και οι ακριβές αλλαγές σε όψιμο στάδιο. Έτσι, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές έχουν απελευθερωθεί από την παραγωγή προιόντων με ατέλειες και που δεν πλητούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Την Exa χρησιμοποιούν κάποιες από τις πιο γνωστές εταιρίες στον κόσμο συμπεριλαμβανομένου : BMW, Ford, Hyundai, Jaguar Land Rover, Kenworth, MAN, Nissan, Peterbilt, Renault, Scania, Toyota, Volkswagen and Volvo Trucks.

 


logo

Gold Sponsor

ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ είναι μια τεχνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1992 και ειδικεύεται στην διαχείριση του έργου και στους τομείς των αδειών, μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των τεχνικών έργων που κυμαίνονται από ιδιωτικά και δημόσια κτίρια σε βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς της οργάνωσης και την πιστοποίηση βιομηχανικών προϊόντων, τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης για τους οργανισμούς και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας.

 


imageid7335

Gold Sponsor

Η LEVER είναι μια εταιρία σύμβουλων ανάπτυξης , παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και των οργανισμών του Ιδιωτικού, του Κρατικού και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Η LEVER, ιδρύθηκε το 2010 και ειδικεύεται στην αξιολόγηση, την κατάρτιση, την καθοδήγηση και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 


bitsiani

Silver Sponsor

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία “ARISTOTELI BITSIANI” και ιδιαίτερα στο σχεδιαστή της εταιρίας Δημήτρη Νεοχωρίτη για το σχεδιασμό και το ράψιμο την στολής της ομάδας μας.