Ποιοί είμαστε

Είμαστε η ομάδα Team Reset του Αμερικάνικου Κολλεγίου Anatolia.

Ο διαγωνισμός

Το F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά (βλέπετε STEM Education)..

Περισσότερα
Το σχολείο

Το Ανατόλια είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εποπτεύεται από ένα Ελληνικό και Αμερικάνικο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε γενικές γραμμές, οι αρχές που καθοδηγούν το Ανατόλια είναι υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο, σεβασμό για την ελληνική κουλτούρα, πίστη στη δημοκρατία, αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία. Το σχολείο προσπαθεί να είναι μια απτή έκφραση της φιλίας μεταξύ του ελληνικού και αμερικανικού λαού και των κοινών ιδανικών τους.

Περισσότερα
Το μοντέλο
f1

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έξι μέλη που θέσαμε εξ αρχής βασικούς κανόνες που τηρούσαμε σε κάθε συνάντησή μας, όπως αποδοχή των διαφορετικών απόψεων, σεβασμό στη γνώμη του άλλου.

Έτσι, για την ομαλή λειτουργία και τη βέλτιστη απόδοση της ομάδας θεωρήσαμε καίριας σημασίας την κατανομή αρμοδιοτήτων σε όλα τα μέλη και εκτέλεση παράλληλων αλλά και αλληλεξαρτώμενων διεργασιών που βασίζονται στη συνεργασία.

Περισσότερα

Συναντήστε την ομάδα μας

Σαμαράς Νίκος
Σαμαράς Νίκος
Team leader - Car design

Ορίζει τους στόχους της ομάδας, οργανώνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες καιχρονοδιαγράμματα και να εγκρίνει τις δράσεις των ομάδων. Μελετά νόμους της φυσικής (αεροδυναμική) και με τη βοήθεια του σχεδιαστικού προγράμματος Autodesk,Solid words , Rhinoceros 5, σχεδιάζει το αυτοκίνητο, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τους τεχνικούς κανονισμούς.

Κάλφα Θάλεια
Κάλφα Θάλεια
Raw materials and Car Manufacturing

Υπεύθυνη για την κατασκευή του αμαξιδίου και την επιλογή των υλικών. Μελετά και καθορίζει τα καταλληλότερα υλικά για να επιτευχθεί ένα τέλειο αμαξίδιο και βοηθά στην πρόοδο του μηχανολογικού σχεδιασμού. Αναπτύσσει και ενσωματώνει καινοτόμες ιδέες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και υπολογιστικά εργαλεια για μηχανικούς.

Τρόντζος Αλέξανδρος
Τρόντζος Αλέξανδρος
Graphics

Είναι υπεύθυνος για τα γραφικά και το σχεδιασμό του χαρτοφυλακίου, τη διαφήμιση και το υλικό προώθησης, το έγγραφο στρατηγικής μάρκετινγκ και τον σχεδιασμό του περιπτέρου. Επίσης σχεδίασε και ανέβασε το site στο διαδίκτυο . Τέλος, είναι υπεύθυνος για τη διαδικτυακή χρηματοδότηση της ομάδας .

Παπαδόπουλος Χάρης
Παπαδόπουλος Χάρης
Marketing & Sponsorship - Social Media

Είναι υπεύθυνος για τις κοινωνικές σχέσεις , για τις προβολές και τα events της ομάδας Προωθεί την ομάδα του στα Social Media με τη διαχείριση του προφίλ της ομάδας, ενώ ο ίδιος ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.

Σαμαρά Αγγελική
Σαμαρά Αγγελική
Marketing and social media Assistant

Υπεύθυνη για να βοηθά σε θέματα μάρκετινγκ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διευθύνει την ανάπτυξη της εικόνας της ομάδας που συμπεριλαμβανει την ενδυμασία της ομάδας, την μελέτη του ανταγωνιςμου καθώς και τις αδυναμίες και βελτιώσεις της ομάδας, την καθημερινή ενημέρωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πανω από όλα εργάζεται στην προώθηση του διαγωνισμού.

Κάλφας Ιωάννης
Κάλφας Ιωάννης
Project manager - Financial manager

Είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του έργου της ομάδας. Χρησιμοποιώντας χρονοδιαγράμματα και διαγράμματα Gantt καθορισμένων προθεσμιών κατά τα οποία κάθε τομέας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί .Επίσης, είναι υπεύθυνος πόρων της ομάδας που σημαίνει ότι με τη συνεργασία με υπεύθυνο χορηγών και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας που δημιούργησε έναν προϋπολογισμό ομάδα όπου όλο το έργο βασίστηκε.

Χορηγοί

Δωρητής

SNFlogo